Välj ditt språk

Må Bra Kraft

Jag erbjuder flera olika behandlingar med bland annat healing och massage, kurser och föredrag. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer.

HEALINGMASSAGE

Välkommen till en helande och inspirerande stund av kärlek i medveten närvaro. Under behandlingen kan du uppleva ett tillstånd av djup avslappning där du kan känna den stärkande förbindelsen med din själ, ditt sanna Jag. Healingmassagen aktiverar din egen läkningsprocess i kroppen och balanserar kropp och sinne.

Behandlingen är en kombination av en omsorgsfull massage med olja och healing. Intuitiv tonar jag in vad du befinner dig och kombinerar kraftfull energimedicin med olika beröringsformer som taktil och klassisk massage.  Det är en djupgående behandling där jag låter andliga dimensioner arbeta genom mig för att hjälpa dig på högsta bästa möjliga sätt. Under behandlingen är jag kanal för den helande livskraften och visdomen som förmedlas till dig.

Healingmassagen hjälper dig att sjunka in i din kropp och upplever en inre stillhet. Det är en helande känsla av att vila i sig själv. Behandlingen ger dig kroppsmedvetenhet för personlig utveckling. När spänningar släpper genom behandlingen, kan du uppleva stämningar, bilder eller tankar från den situationen därifrån spänningar uppstod.

 Därmed ger behandlingen dig möjligheten att mera medvetet inse vad som faktiskt rör sig inom dig. Då finns möjligheten att medvetet förhålla dig och med det uppleva frihet inom dig för att skapa livet du önskar dig.

 Healing eller helande, att vara hel är ett tillstånd av villkorslös kärlek och frihet inom dig.

Det är mitt syfte att ge dig stöd för att du kan vara i förbindelse med din inre källa och högre potential för att hjälpa dig framåt i livet. Under behandlingen håller jag själsrummet öppet så att du kan välkomna dig själv att uppleva välbefinnandets flöde.

Healingmassage med din individuella aromaolja

I flera tusen år har man använt eteriska oljor för att få balans och harmoni. De verkar genom luktsinnet direkt på hjärnan och balanserar våra fysiska och psykiska processer. Eteriska oljor har stimulerande och lugnande kraft till och med på blodtryck, andningen, cirkulation och nervsystemet.

Intuitiv tonar jag in vad du befinner dig och kombinerar kraftfull energimedicin med olika beröringsformer som taktil och klassisk massage och aromaterapi. I Healingmassagen med din unika doft använder jag äkta eteriska oljor som leder dig in i sinnets rike. Jag komponerar intuitiv och med stöd av dina födelsesiffror din egen doftolja (50 ml flaska).

Under behandlingen får du uppleva djup avslappning och en energipåfyllning med din egen doft. Du får hem resten av doftoljan och med det får du ett redskap för att må bra. Minnet av avslappning i samband med din doft ger dig möjlighet att fortsätta uppleva avslappning hemma. Du kan dagligen använda din egen stärkande och balanserande doft eller smörja dig med din doft på kvällen för att sova bra. Så kan du uppleva mer harmoni i livet.

Varje behandling utformas specifikt unikt för dig. I behandlingen ingår vila efter massagen och samtal vid önskan. Vilan är viktig för att helande kan integreras i kroppen.

Behandlingen tar ca 1, 5 timme.

Det är viktigt att du boka en tid där du har möjlighet att kunna ha det lugnt innan och ta det lugnt efter behandlingen. Healing fortsätter arbeta på en mycket djup nivå. Det sätter igång en helande process med utrensning och det är viktig att stödja processen med att dricka tillräckligt vatten.

 Jag ser framemot att möta dig med ett öppet hjärta.

 Brigitte

Ros

MÅ BRA TID/Healingsession

Välkommen till en helande, stärkande och inspirerande stund av närvaro, ljus och medvetenhet.  Må Bra Tid är en djupgående behandling där jag låter andliga dimensioner arbeta genom mig för att hjälpa dig på högsta bästa möjliga sätt. Intuitiv tonar jag in vad du befinner dig och det finns möjlighet att jag kan kombinera kraftfull energimedicin med olika behandlingsformer som öronakupunktur/akupressur och beröring t.ex. manuell terapi . Under behandlingen är jag kanal för den helande livskraften och visdomen som förmedlas till dig.

Healingen aktiverar din egen läkningsprocess i kropp och sinne. Helande sker för att frigöra låsningar och blockeringar i din kropp och ditt energisystem för att du återfinna din inre MÅ Bra Kraft. Behandlingen är en själsresa för att väcka minnena om ditt sanna ursprung till liv och att integrera själsdelar som är i behov av det. Healing eller helande betyder att vara hel. Det är ett tillstånd av kärlek och frihet inom dig där kärlekens energi och närvaro fyller dig med lugn och trygghet.

Må bra tid

I en kärleksfull oas vägledas du in i ett tillstånd av djup avslappning där du kan uppleva stärkande förbindelsen med din själ, ditt sanna Jag. Du lär dig att rikta din uppmärksamhet mot ditt inre och bli medveten om kroppen, tankar och känslor samt att förnimma på ett icke värderande sätt.  Att vara medveten om kroppen förankrar dig i nuet och du kan slappna av och få inre lugn och ro. Det ger dig en upplevelse av balans och din självkänsla förbättras.

Det är mitt syfte att ge dig stöd för att du få kontakt med din inre källa och högre potential för att hjälpa dig framåt i livet. Under behandlingen håller jag själsrummet öppet så att du kan välkomna dig själv att uppleva välbefinnandets flöde.

Varje behandling utformas specifikt unikt för dig. Behandlingen tar ca. 1, 5 timme och innebära vila och möjlighet för samtal och kort vägledning . Vilan är viktig för att helande kan integreras i kroppen. Det är viktigt att du boka en tid där du har möjlighet att kunna ha det lugnt innan och ta det lugnt efter behandlingen. Healing fortsätter arbeta på en mycket djup nivå. Det sätter igång en helande process med utrensning och det är viktig att stödja processen med att dricka tillräckligt vatten.

 Jag ser framemot att möta dig med ett öppet hjärta…

Brigitte

Distanshealing

Om du bor på längre avstånd eller vill uppleva healing hemma finns möjlighet att få en healingsession på distans. Idag kan kvantfysiken bekräfta att vi alla är en och samma energi. Vi lever i världen av energi, ett holistiskt universum där vi alla är en enhet med allt. Det finns ingen separation utan vi är alla sammanlänkade med varandra och det universella medvetandet. Healingenergi kan resa över avstånd då tid och rum inte existera annat än som begrepp i vår värld för att hjälpa oss att definiera verkligheten vi lever i.

Det är en djupgående och kraftfull behandling där jag låter andliga dimensioner arbeta genom mig för att hjälpa dig på högsta bästa möjliga sätt. Under behandlingen är jag kanal för den helande livskraften och visdomen som förmedlas till dig.

Jag känner in din energi på avstånd och arbetar med kroppen och energisystemet. Under healingsessionen sänder jag stärkande energi genom min kanal vidare till dig. Jag tillämpar energitekniker för att aktivera din egen läkningsprocess. Helande sker för att frigöra låsningar och blockeringar så att kärlekens energi och närvaro fyller dig med lugn och trygghet. När so sker upprättas ett tillstånd av ökat välbefinnande med mer balans och harmoni där du kan återfinna din inre Må Bra Kraft.

 Behandlingen är en själsresa för att väcka minnena om ditt sanna ursprung till liv och att integrera själsdelar som är i behov av det. Healing, helande betyder att vara hel och är ett tillstånd av kärlek och frihet inom dig.

 Det är mitt syfte att ge dig stöd för att du få kontakt med din inre källa och högre potential för att hjälpa dig framåt i livet. Välkomna dig själv att leva i harmoni och i välbefinnandets flöde.

Kärleken löser alla blockeringar

Varje behandling utformas specifikt unikt för dig och tar ca.1 timme.

Healingsessionen på distans innebära möjlighet för samtal och kort vägledning.

 Det är av stor vikt att du under denna stund får vara helt ostörd och ligga ner under hela healingsessionen.  Det är viktigt att du boka en tid där du har möjlighet att kunna ha det lugnt innan och ta det lugnt efter behandlingen. Det är bra om du kan ta av dig klocka, smycke för att frigöra energiflöde.

Efter bokning kommer jag kontakta dig för samtal innan påbörjad behandling. Efter behandling ringer jag dig för återkoppling. Healing fortsätter arbeta på en mycket djup nivå följande dagar.  Det sätter igång en helande process med utrensning och det är viktig att stödja processen med att dricka tillräckligt vatten.

Jag ser framemot att ge dig healing som en kärleksbehandling för att just du ska må bra.

Brigitte

Öronakupunktur/akupressur

Känner du dig trött, sover du dåligt eller har du smärtor? 

Behandlingen är smärtlindrande, lugnande och hjälper dig att sova bra.

Varje organ eller funktion i kroppen har en motsvarande reflexpunkt i örat som används för diagnos och för behandling. I behandlingen ingår diagnostik, att undersöka örat efter ”aktiva punkter” och att stimulera de aktiva punkterna med akupunkturnål eller kulplåster.

 Aktiva punkter visar en obalans i kroppen. Behandlingen är balanserande och kan kombineras med andra behandlingsmetoder och förstärka deras effekt. 

 Varje behandling utformas specifikt unikt för dig.

Behandlingen tar ca.1 timme och innebära samtal och möjlighet för vila. Vilan är viktig för att helande kan integreras i kroppen. Det är viktigt att du boka en tid där du har möjlighet att kunna ha det lugnt innan och ta det lugnt efter behandlingen. Behandlingen sätter igång en helande process med utrensning och det är viktig att stödja processen med att dricka tillräckligt vatten.

 Jag ser framemot att möta dig med ett öppet hjärta.

Brigitte

Öronakupunktur

En kurs om självläkning ”att hämta sig själv åter”

I livet upplever vi alla förlust, sorg och smärtor som kan leda till en livskris men det finns alltid möjlighet för återhämtning. Återhämtning är en djup helande process med fysisk och psykisk verkan där människan blir harmonisk med lugn och inre frid.

”Att hämta dig själv åter ” är en livslång medvetenhets process och kan beskrivas som att uppleva mer och mer sitt sanna Jag. Självkännedom ökar förmågan att ta livet i sina händer.

I kursen förmedlas kunskap om kroppen och hjärnans samspel och med närvaroövningar finns det möjlighet att uppleva sig själv. Genom kontakt till sig själv och andra utforskar vi vad det betyder ” att hämta sig själv åter”.

Du får inspiration på din livsresa och förståelse för dig själv. Lär dig att lyssna inåt och förstå såväl kropp, känslor, intellekt och själ.

Med självkännedom och en upplevelse av medveten närvaro kan du vara i nuet med en inre, mental harmoni. Med varsamt förhållningssätt som grund kommer du att utforska följande område:

  • Medvetenhet och själ
  • Intuition
  • Livskris som chans
  • Sårbarhet och stress
  • Återhämtning: Hopp, acceptans, självmedkänsla.
  • Må Bra pussel
  • Din födelsestjärna, vem är jag?

HänderDu har dig själv i dina händer

Målet är att hitta din egen väg till hälsa och välbefinnande. Hjärtlig välkommen till en inspirerande resa till dig själv.

Du får ett skriftligt kompendium och mötestiderna kan individuell utformas. Hör gärna av dig vid interesse.

 Jag ser framemot att möta dig med öppet hjärta.

Brigitte


 

Tankar och upplevelser

”Jag har haft förmånen att gå kursen ” att hämta åter sig själv”. Det är stor och alltäckande kurs med holistiskt helhetsperspektiv med djupgående kunskaper som Brigitte väver samman på ett lättillgängligt och enkelt sätt. Kursen innehåller många fina verktyg, element och kunskaper som baseras inom vetenskap och det spirituella. Brigitte förmedlar länkarna däremellan och gör de olika områdena tillgängliga för kursdeltagarna att både förstå, sätta i samband med varandra samt ger kursdeltagarna hållbara verktyg för sitt välmående på alla plan i utvecklingen genom livet.

Kursen är mycket väl utarbetad och det märks att Brigitte har djupa kunskaper och egna erfarenheter inom de olika områdena. Detta förmedlas tydligt och ödmjukt, med mycket kärlek till både individ, den läkande resan och den större helheten. Brigitte håller ett tryggt space.

För mig personligen har kursen inneburit att lösa trådar på min resa knutits ihop, frågetecken rätats ut och ett större lugn och närvaro har börjat infinna sig på ett skönt sätt i både kropp, sinne och själ. Jag har bland annat fått nya verktyg, större andliga insikter, förfinad intuition och en bredare kunskapsgrund att jorda mig i samt fin läkning. De elementen i kursen har mjukt fallit på plats på ett naturligt sätt i livet.

Kursen är proffsigt utformad och öppnar upp till oändliga möjligheter för vidareutveckling och välmående och utgör en trygg grund att stå på. Jag är väldigt tacksam över att ha fått gå denna kurs och rekommenderar den starkt.”

Födelsestjärnan

Vem är du?

Födelsestjärnan kommer från numerologin och berättar vilken betydelse talen har i ditt liv. Siffror är nyckeln till att förstå livet och vetenskapen om det har sina rötter hos Pythagoras, en grekisk matematiker och filosof.

I ett samtal om din födelsestjärna ger jag dig stöd att förstå livets osedda och underliggande mönster. Dina födelsesiffror har betydelse. Varje tal står för ett organsystem och en karaktärsegenskap som visar dig hur du reagerar fysiskt och psykiskt.

 I ditt numerogram räknas olika tal utifrån ditt namn som berättar om din personlighet och din kraft i din själ. Kännedomen om kroppsliga och emotionella egenskaper ger dig styrka och självförtroende.

För att vara i balans och uppleva harmoni i livet är det viktig att bejaka dig själv. Födelsestjärnan lockar dig att se med värme och insikt på dig själv.Stjärna

 Skaffa dig självkännedom för att må bra i kropp och själ.

Jag ser framemot att möta dig med ett öppet hjärta.

Brigitte

Själspärlor

Själspärlor är smycke med djup innebörd. Jag använder äkta ädelstenar till själssmycken som påverkar kropp och själ. Varje armband har med sig en affirmation för att stärka dig.

Du kan lugna sinnet genom att rikta din uppmärksamhet på själspärlorna. Hålla dem mellan fingrarna och upprepa affirmationen t.ex. ”Jag är kärlek”. Du kan också använda själspärlorna för att fokusera på andningen. Att andas in och ut för varje pärla kan vara en metod för att få sinnesro. Använd själspärlorna för att stärka dig själv genom att bära din kraftband.

Med min intuition och med stöd av dina födelsesiffror kan jag göra din unika kraftband för dina behov. Du får ett brev med budskap från dina själspärlor. Kontakta mig gärna. Jag ser framemot att göra dina själspärlor....

Vill du själv göra ett armband med dina själspärlor?

I kursen ”Dina själspärlor” gör vi gemensam med själspärlorna din unika kraftband. Jag ger information om processen att hämta sig själv åter och om ädelstenarnas effekt på kropp och själ. Vi tränar på att lugna sinnet med själspärlorna och att rikta uppmärksamheten till ett avslappnat sinnestillstånd med tillförsikt. Du får med dig skriftligt kompendium.

Jag ser framemot att ge dig inspiration med själspärlorna på din väg till dig själv.

Välkommen att höra av dig för mer information.

Varma hälsningar
Brigitte

Pärlor

Dr. Bachs blomsterterapi

Dr. Bachs blomsterterapi handlar om hur naturens helande krafter kan balansera vårt inre och återställa harmoni. Varje blomessens av 38 har sin egen effekt på ett visst mentalt tillstånd. De kan användas så väl på människan som djur. Blomessenserna framställs från vilda blommor, buskar och träd enligt Dr. Bachs metod där blommornas helande egenskaper tas tillvara.

Blomessenserna påverkar dina känslor och sinnesstämningar och ger stöd att återfå balans och harmoni för att hitta livsglädjen.  De hjälper dig att stabilisera ett svängande humör för att känna trygghet som du bär inom dig.

Blomessenserna verkar stödjande i din medvetenhetsprocess. Med stöd av blomessenserna kan du befria dig från oro och återställa det lugn som är nödvändigt för att dina egna självläkande förmågor skall kommer tillstånd. De hjälper dig att få insikter och att fatta beslut för att skapa ett kärleksfullt liv med självomsorg.

Enligt Dr. Bach är sjukdomars ursprung en sorts inre skiktning mellan själ och personlighet. Det leder till blockerade energi med negativa känslor och disharmonier. Störningar och psykiska symtom leder i sin tur till fysiska symtom. Obalansen skapar spänningar i kroppen som gör att livgivande energiflödet blir blockerade.

Dr. Edward Bach sa: ” Sjukdom är varken hemsk eller något straff utan endast ett korrektur, ett verktyg som vår egen själ använder sig av för att leda oss tillbaka till ljusets väg.”

I första hand ordineras dropparna vid känslomässiga störningar. Får du rätt blomessenser så återställs balansen och energikanalerna öppnas upp så att också fysiska symtom minskas och kan botas. Blomessenserna har inga biverkningar och kan kombineras med all slags behandlingar och medicin.  De har en förstärkande effekt!

Jag blandar dig med min intuition och med stöd av dina födelsesiffror dina unika blomessenser för just ditt behov.

En flaska innehåller dina individuella blomessenser med biologiskt konserveringsmedel som konjak eller brandy.  Du får ett brev med budskap av dina blomessenser och en rekommendation. Allt är individuellt anpassat för dig och dina behov just för tillfället. Jag ser framemot att ge dig stöd med dina blomessenser på din väg till dig själv.

Brigitte

Ros

Må Bra Kraft
Brigitte Austrup
Vetlandavägen 43
574 75 Korsberga

Mobil +46 76 800 23 72
brigitte@mabrakraft.se

Boka direkt!

 Webbproduktion IC Webbdesign

©Må Bra Kraft