Må Bra Kraft

Om mig

Brigitte AustrupLivet känns som en resa och är en pågående process i att hämta mig själv åter. Jag växte upp i Tyskland och tidigt i livet började mina prövningar. Vad jag varit med om har gjort mig till en sökare. Det jag lärt mig är att efter tyngre perioder i livet öppnar sig en dörr till växande.

Hoppet hjälper till att läka och det har fått mig dit jag är idag.

Jag har valt att möta och bemöta livet och känner mig tacksam för alla de fantastiska möten med medmänniskor som varit stöd på min väg.  Viljan att hjälpa andra har alltid varit stor men insikten att först när man kan hjälpa sig själv, kan man fullt ut hjälpa andra har varit tuff men väldigt bra. Genom min process ”att upptäcka mig själv” förstår jag nu andra bättre och kan ge stöd vidare. Det känns som en present att få sprida hopp och dela med mig av min kunskap.

I min bok "Att hämta mig åter - Jag är en vas" berättar jag om mitt liv och hur jag hanterar min sårbarhet. Läs den gärna (pdf)!

Min drivkraft att jag vill förstå och min egen återhämtningsprocess  samt erfarenheter från 30 år inom yrket ledde mig till ett helhetssynsätt. Vi är mer än bara en kropp som fungerar som en maskin. Vi är en själ som har en kropp och allt hänger ihop.  Kropp och själ behöver vara i balans för att må bra. Kroppen är klok och symtom är ett språk för att hjälpa oss att förstå vad vi måste förändra för att utvecklas mot ett harmoniskt liv. För att läka är det viktig att ta hänsyn till olika faktorer för att hitta sin egen väg till hälsa. Kroppsmedvetenhet främjar återhämtning eller som Hildegard von Bingen säger:

”Må Bra i din kropp så att själen har lust att bo i den”.

Jag vill ge dig stöd på din livsresa för att hitta dig själv, ditt ljus och för att du kan uppleva själen, den du är. Jag vill ge dig stöd i din process "att hämta åter dig själv". I behandling är det viktig för mig att vara varsam och att möta dig som medmänniska. Jag ger dig stöd att uppleva djup avslappning för att känna förbindelsen med din själ och därmed din livskraft som är din Må Bra Kraft. Livskraften strömmar genom allt levande och påverkar hälsa och har betydelse för läkningsprocessen. Jag jobbar med livskraften genom helande beröring som är en överföring av livsenergi. Med min förmåga att vara en kanal strömmar livsenergin genom mig.  

I mina behandlingar jobbar jag inte med en särskild metod istället blir jag vägledd med min intuition att använda olika metoder eller verktyg för just ditt behov.  Jag  vill förmedla förståelse till kropp och själ och tillit till din läkande kraft.

Behandlingar är ett komplement till skolmedicin, men kan också användas oberoende för självupplevelse. Det rekommenderas  att fortsätta behandlingar av läkare eller andra terapeuter inom skolmedicin

 

Jag är medlem i kroppsterapeuternas yrkesförbund med deras etik t.ex. tystnadsplikten.

Må Bra Kraft
Brigitte Austrup
Vetlandavägen 43
574 75 Korsberga

Mobil +46 76 800 23 72
brigitte@mabrakraft.se

Boka direkt!

 Webbproduktion IC Webbdesign

©Må Bra Kraft