Må Bra Kraft

Om mig

Livet känns som en resa och är en pågående process i att hämta mig själv åter. Jag växte upp i Tyskland och tidigt i livet började mina prövningar.  Mina erfarenheter har präglat mig och lärt mig att efter tyngre perioder i livet öppnar sig en dörr till växande.

Hoppet hjälper till att läka och det har fått mig dit jag är idag.

Jag har valt att möta och bemöta livet och känner mig tacksam för alla de fantastiska möten med medmänniskor som varit stöd på min väg.  Viljan att hjälpa andra har alltid varit stor men insikten att först när man kan hjälpa sig själv, kan man fullt ut hjälpa andra har varit tuff men väldigt bra. Genom min process ”att upptäcka mig själv” förstår jag nu andra bättre. Det känns som en present att få sprida hopp och dela med mig av min kunskap.

I min bok "Att hämta mig åter - Jag är en vas" berättar jag om mitt liv och hur jag hanterar min sårbarhet. Läs den gärna (pdf)!

Min drivkraft att jag vill förstå och min egen återhämtningsprocess  samt erfarenheter från 30 år inom yrket ledde mig till ett helhetssynsätt. Vi är mer än bara en kropp och allt hänger ihop.  Kropp och själ behöver vara i balans för att må bra. Kroppen är klok och symtom är ett språk för att hjälpa oss att förstå vad vi måste förändra för att utvecklas mot ett mer harmoniskt och balanserat liv. Kroppsmedvetenhet främjar återhämtning eller som Hildegard von Bingen säger:

”Må Bra i din kropp så att själen har lust att bo i den”.

För att läka är det viktig att ta hänsyn till olika faktorer för att hitta sin egen väg till hälsa.

I min friskvård lyssnar jag in och jobbar utifrån den enskildes behov. Jag  vill förmedla förståelse till kroppen och tillit till din läkande kraft. De är ett komplement till skolmedicin, men kan också användas oberoende för självupplevelse. Det rekommenderas  att fortsätta behandlingar av läkare eller andra terapeuter inom skolmedicin

I behandlingen är det viktig för mig att vara varsam och att möta dig som medmänniska.

Jag är medlem i kroppsterapeuternas yrkesförbund med deras etik t.ex. tystnadsplikten.

Må Bra Kraft
Brigitte Austrup
Vetlandavägen 43
574 75 Korsberga

Mobil +46 76 800 23 72
brigitte@mabrakraft.se

Boka direkt!

 Webbproduktion IC Webbdesign

©Må Bra Kraft